EUROLEAGUE

Ρεάλ: Ταβάρες 5ετίας και επίσημα!

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ρεάλ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν, ανακοινώνοντας ότι ο Γουόλτερ Ταβάρες υπέγραψε πενταετή επέκταση συμβολαίου με τον σύλλογο της Μαδρίτης!

Ο Γουόλτερ Ταβάρες θα... σκεπάσει τα καλάθια για χάρη της Ρεάλ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών που ήθελαν τους Μαδριλένους να έχουν προσφέρει στον θηριώδη σέντερ πενταετές συμβόλαιο, η Ρεάλ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας μέχρι το 2024!

Ο Ταβάρες αποκτήθηκε από την Ρεάλ στα μέσα της σεζόν 2017/18 και άλλαξε όλη την φιλοσοφία της ομάδας. Με το ύψους 2.21 μέτρων κορμί του να δεσπόζει στις δύο πλευρές του παρκέ, οι Μαδριλένοι έγιναν πανίσχυροι, με τον σέντερ από το Κάπο Βέρνε να αναδεικνύεται μάλιστα φέτος "Αμυντικός της χρονιάς" στην EuroLeague.

Την σεζόν 2018/19 ο Ταβάρες είχε 7.6 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ