EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Τελειώνει η αναμονή για Πάνγκος

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Κέβιν Πάνγκος στην δράση ολοκληρώνεται, με τον 27χρονο πόιντ γκαρντ να θέτει υποψηφιότητα για την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου.

Το όνομα του Κέβιν Πάνγκος απουσιάζει από τα τεκταινόμενα της Μπαρτσελόνα πριν ακόμη ξεκινήσει η σεζόν. Ο 27χρονος πόιντ γκαρντ υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού τον Σεπτέμβριο, οι μπλαουγκράνα έκαναν λόγο για απουσία έως έξι εβδομάδες, στην πράξη όμως η αρχική εκτίμηση φάνηκε λανθασμένη.

Σχεδόν πέντε μήνες αργότερα, ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, παλεύει να ξεπεράσει τις τελευταίες ενοχλήσεις και να είναι σε θέση να βοηθήσει την ισπανική ομάδα στην τελική ευθεία της regular season. Όπως αναφέρει η Diario Sport, ο Κέβιν Πάνγκος δεν έκανε εν τέλει χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα, αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θεραπείες, γεγονός όμως που επιμήκυνε το διάστημα απουσίας από την δράση.

Πλέον, έχει φτάσει σε σημείο να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα παρκέ, με το ίδιο δημοσίευμα να κάνει λόγο για παρουσία στη δωδεκάδα της Μπαρτσελόνα σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Μαρτίου. Δεν αποκλείεται δηλαδή να είναι στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για τους αγώνες με Άλμπα Βερολίνου (4/3) και Μπάγερν Μονάχου (6/3), στην προτελευταία διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Δεδομένα πάντως δεν θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε δύο μέρες (21/2), κάτι που αναμένεται να ισχύσει επίσης για τον Τομά Ερτέλ, που δεν έχει προπονηθεί ακόμη σε φουλ ρυθμούς μετά το διάστρεμμα που υπέστη πριν από δύο εβδομάδες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ