EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Η τρομερή ασίστ του Καλάθη πίσω από την πλάτη

Μπαρτσελόνα: Η τρομερή ασίστ του Καλάθη πίσω από την πλάτη

Ο Νικ Καλάθης έχει αρχίσει να νιώθει άνετα στην Μπαρτσελόνα, δείχνοντας από νωρίς τι μπορεί να προσφέρει στους μπλαουγκράνα. Όπως, για παράδειγμα, εντυπωσιακές ασίστ, σαν αυτή που έδωσε στον Ρόλαντς Σμιτς.

Η Μπαρτσελόνα πάτησε το γκάζι στο φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τη Μούρθια και πήρε τη νίκη, αν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε αρκετούς λόγους για να εκνευρίζεται με τους παίκτες του. Ο Τομά Ερτέλ ξεκίνησε στη βασική πεντάδα των μπλαουγκράνα, πλην όμως ο Νικ Καλάθης ήρθε από τον πάγκο και έκανε αισθητή την παρουσία του χάρη στους 17 πόντους που σημείωσε.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν προσέφερε μόνο αυτό στην ομάδα του. Άπλωσε το παιχνίδι της, μοίρασε μπάλες και έδειξε πως πολύ γρήγορα έχει αρχίσει να εγκλιματίζεται και να νιώθει άνετα.

Η ασίστ που έδωσε πίσω από την πλάτη στον Ρόλαντς Σμιτς ήταν το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να προσπαθεί να δημιουργήσει τις συνθήκες προκειμένου το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στη δημιουργία να αποτυπωθεί στην πράξη.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ