EUROLEAGUE

Ξέσπασε ο Ντιλέινι: "Σταματήστε να λέτε ψέματα"

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι εξήγησε μέσω Twitter ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, αλλά ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πρόταση των ερυθρολεύκων και επικοινωνία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τις τελυταίες ημέρες, ο Μάλκολμ Ντιλέινι είδε το όνομά του να συνδέεται με τον Ολυμπιακό εν όψει του καλοκαιριού, αν και δεσμεύεται με την Μπαρτσελόνα για ακόμη ένα χρόνο (στο συμβόλαιό του υπάρχει το +1 για τις δύο πλευρές).

Δεδομένου αυτού, κι αφού ο προσωπικός του λογαριασμός στο Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα αναφορικά με το πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, ο γκαρντ των μπλαουγκράνα τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για ψέματα που γράφονται και κατασκευασμένες θεωρίες, εστιάζοντας σε ζητήματα όπως η προσφορά που γράφτηκε πως έχει δεχτεί από τον Ολυμπιακό και η επικοινωνία του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

" Ένα άρθρο εμφανίζεται για "ενδιαφέρον" και κάποιος δημιουργεί μια ολόκληρη ιστορία για μία ψεύτικη προσφορά και ένα σωρό άλλα πράγματα, που επινόησαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πέρσι το καλοκαίρι. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ και βρείτε τα γεγονότα, πριν γράψετε μια ιστορία" έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Αναφορικά μάλιστα με δημοσίευμα της AS, έγραψε πως " μπορώ να επιβεβαιώσω ότι επινόησες πολλά σε αυτή την ιστορία. Θα έπρεπε να απολύσουν οποιονδήποτε έγραψε αυτό, γιατί λέει ψέματα", ενώ μετά από tweet που του ζητούσε διευκρινίσεις αναφορικά με το αν είναι αλήθεια έστω κάτι απ' όσα έχουν γραφτεί, απάντησε πως " το ενδιαφέρον, όλα τα άλλα είναι ψέματα".

Ξέσπασε ο Ντιλέινι: "Σταματήστε να λέτε ψέματα"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ