EUROLEAGUE

Ισπανικά ΜΜΕ: "Θέλει Καλάθη αντί Ντιλέινι η Μπαρτσελόνα"

Ισπανικά ΜΜΕ: "Θέλει Καλάθη αντί Ντιλέινι η Μπαρτσελόνα"

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Νικ Καλάθης αποτελεί τον πρώτο στόχο της Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να βρει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό είναι μετέωρο φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη της Μπαρτσελόνα, που ενδιαφέρεται για τον διεθνή γκαρντ.

Αυτό υποστηρίζει με σημερινό (15/5) δημοσίευμα η "Mundo Deportivo", αναφέροντας ότι η καταλανική ομάδα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα γκαρντ, στην προσπάθειά της να βρει τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι που αποχώρησε από την ομάδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται βέβαια ότι ο Καλάθης έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τονίζεται ότι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη, με αποτέλεσμα να επιθυμεί η Μπαρτσελόνα να μπει δυνατά για την απόκτησή του.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πάντως ότι η Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό, μπλέκοντας και το όνομα του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι μαζί με την Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ, την Αρμάνι Μιλάνο, την Αναντολού Εφές και την Ζενίτ έχουν εκδηλώσει ή πρόκειται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ