EUROLEAGUE

GM της Αναντολού Εφές: "Φαίνεται ότι η EuroLeague δεν θα συνεχιστεί..."

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η EuroLeague κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να συνεχιστεί η διοργάνωση και να ολοκληρωθεί κανονικά, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολo σύμφωνα με τον GM της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ.

Tη στιγμή που αρκετές πόλεις έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ώστε να φιλοξενήσουν την τελική φάση της EuroLeague εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί οι δυσκολίες παραμένουν. Εκεί στάθηκε και ο Αλπέρ Γιλμαζ.

"Η Euroleague κάνει τα πάντα για να παίξουμε. Συνεργάζεται με όλες τις ομάδες. H EuroLeague είναι ένα οικοδόμημα που περιλαμβάνει 10 χώρες αλλά επηρεάζει 15-16. Απαιτείται σοβαρή οργάνωση μεταξύ των 10 χωρών για να αρχίσουν να ταξιδεύουν άμεσα, να μαζευτούν σε μία περιοχή και να αρχίσουν οι αγώνες. Γίνεται σοβαρή δουλειά πάνω σε αυτό", σχολίασε ο GM της Αναντολού Εφές και πρόσθεσε:

"Η κατάσταση στην Τουρκία βελτιώνεται, αλλά ο αριθμός των ασθενών στη Ρωσία αυξάνεται καθημερινά. Στην Ισπανία τα πράγματα είναι λίγο χειρότερα από ότι στην Ιταλία και δεν ξέρουμε πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως βρίσκονται στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού αυτή τη στιγμή. Οι ξένοι παίκτες των περισσότερων ομάδων προέρχονται από εκεί".

Κλείνοντας, ο Γιλμάζ τόνισε ότι παρά την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται η διοργάνωση δε θα συνεχιστεί καθώς τόνισε: "Για αυτό το λόγο η απόφαση της 24ης Μαΐου πάρθηκε με γνώμονα να υπάρχει ικανός χρόνος για τα ταξίδια και την έξοδο από την απαιτούμενη καραντίνα έπειτα από την ημερομηνία αυτή. Φαίνεται πως η Euroleague δεν θα συνεχιστεί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες. Αν υπάρχει ρίσκο για τις 18 ομάδες, η Euroleague δε θα κάνει το τουρνουά έτσι κι αλλιώς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ