EUROLEAGUE

Αναντολού Εφές: Μείωση έως και 40% στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έρχεται εξορθολογισμός των οικονομικών για την Αναντολού Εφές την επόμενη σεζόν όπως υπογράμμισε ο GM της τουρκικής ομάδας, Αλπέρ Γιλμάζ.

Μπορεί η φετινή σεζόν να βρίσκεται ακόμη στον αέρα και να αναζητούνται τρόποι για να ολοκληρωθεί όπως τόνισε και ο Ζόρντι Μπερτομέου στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (16/4) , ωστόσο αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν στρέψει την προσοχή τους και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το βάρος όπως είναι απολύτως φυσιολογικό πέφτει στο οικονομικό κομμάτι και οι περικοπές σε μισθούς και συμβόλαια θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. « Εξετάζουμε μια μείωση του μπάτζετ που θα κυμαίνεται από 30% έως 40%» επισήμανε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ, ενώ συνέχισε λέγοντας: « Οι απώλειες στα έσοδα θα φτάσουν το 28%. Πάντως στον αθλητισμό είναι πιο εύκολο να έρθει η ανάκαμψη σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος. Δεν είναι αλήθεια ότι έχουμε ξεκινήσει να διαπραγματευόμαστε με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έχοντας στο ρόστερ 7 ή 8 ξένους με την EuroLeague να αποτελεί προτεραιότητα».

TAGS EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ