EUROLEAGUE

Βοροντσέβιτς: Σοκ η φυγή του Χάινς

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÁÉÍÁË 4 / ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / FINAL 4 / SEMIFINAL / CSKA MOSCOW - REAL MADRID (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο έμπειρος φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ μίλησε για τη φυγή του Αμερικανού σέντερ που θα συνεχίσει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η φυγή του Κάιλ Χάινς, ο οποίος άφησε την ΤΣΣΚΑ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο ξάφνιασε τους πάντες και οι παίκτες της ρωσικής ομάδας δεν αποτέλεσαν την εξαίρεση. Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα ria.ru.

Μείναμε έκπληκτοι όταν ο Κάιλ έγραψε στο chat των παικτών της ΤΣΣΚΑ στο whatsapp. Πρόκειται για σοκ. Με τον Κάιλ παίξαμε τόσα χρόνια μαζί, κερδίσαμε αρκετά τρόπαια, πετύχαμε μεγάλες νίκες και γνωρίσαμε και σκληρές ήττες” υπογράμμισε ο έμπειρος φόργουορντ, ενώ πρόσθεσε: “ Πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που είναι αναντικατάστατοι. Ήταν φοβερός αρχηγός και οδήγησε την ομάδα. Ελπίζω στην θέση του να έρθει ένας εξίσου ταλαντούχος κι αξιόλογος σέντερ”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ