EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ: Τέλος ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε opt out από τη συμφωνία που είχε υπογράψει με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος τον χειμώνα, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να είναι ελεύθερος στην αγορά.

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί από το πρωί της Κυριακής 19 Ιουλίου ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, όπως ανακοίνωσε ο ρωσικός σύλλογος. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έκανε χρήση του όρου (opt out) που της επέτρεπε να "βγει" από τη συμφωνία που υπεγράφη τον χειμώνα (η συνολική διάρκειά της έφτανε μέχρι το καλοκαίρι του 2023), με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ να μένει ελεύθερος και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τις μεταγραφικές εξελίξεις του τελευταίου μήνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρέθηκε επί της ουσίας μπροστά σε ένα δίλημμα αναφορικά με την κατάρτιση της περιφερειακής γραμμής της. Κι αν αρχικά φάνηκε ότι ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα ήταν αυτός που θα αποχωρήσει ( οι πληροφορίες ανέφεραν πως είχε ενημερωθεί κι ο ατζέντης του σχετικά), εν τέλει εκείνος που αποτέλεσε παρελθόν ήταν ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του επέτρεπε έναν τέτοιο... ελιγμό (εν αντιθέσει με αυτό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, το οποίο ήταν "κλειστό" για ακόμη ένα χρόνο).

Έτσι, παρά το γεγονός πως τον Ιανουάριο δόθηκαν περί τις 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ ως buy out για την αγορά του, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει, κοιτάζοντας την αγορά για το τελευταίο κομμάτι του παζλ (έναν πλεϊμέικερ) εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος πρόλαβε να φορέσει δέκα (10) φορές τη φανέλα της "ομάδας του στρατού" στην EuroLeague, έχοντας 5.5 πόντους (με 4/23 τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 18'56'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ