EUROLEAGUE

Μάικ Τζέιμς: "Πρέπει να ωριμάσουμε, πιο ομάδα ο Ολυμπιακός"

Μάικ Τζέιμς: "Πρέπει να ωριμάσουμε, πιο ομάδα ο Ολυμπιακός"
EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανικοβάλει την ΤΣΣΚΑ και ήταν πιο ομάδα, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ωριμάσουν.

Στην ΤΣΣΚΑ προσπαθούν να καταλάβουν ακόμα τι έγινε κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη με 72-59. Ο Μάικ Τζέιμς δεν αποτελεί εξαίρεση, με τον Αμερικανό να παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αλλά και ότι η ΤΣΣΚΑ πρέπει να ωριμάσει.

" Η ήττα από την Εφές πόνεσε και ούτε και εκεί έπαιξα και θέλαμε να αντιδράσουμε, αλλά κάποιες φορές απλώς δεν έρχονται τα πράγματα όπως θες" δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς, για να συμπληρώσει:

" Πρέπει να ωριμάσουμε. Θα δούμε σίγουρα ολόκληρο το παιχνίδι και θα βρούμε τι έγινε. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και αυτό ξεκινάει από εμένα.

Πανικοβληθήκαμε. Ο Ολυμπιακός μας χτύπησε στο στόμα και δεν αντιδράσαμε. Έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, πήραν περισσότερα ριμπάουντ, μοιράστηκαν καλύτερα τη μπάλα, ήταν πιο ομάδα και εμείς κάναμε πολλά λάθη, ξεκινώντας από μένα. Πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά, αλλά να κάνουμε καλύτερη δουλειά και ως ομάδα".

Δείτε το VIDEO με την δήλωση του Τζέιμς:

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ