EUROLEAGUE

Άλμπα Βερολίνου: Με δύο σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ

Άλμπα Βερολίνου: Με δύο σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ
EUROKINISSI

Χωρίς τους Πέιτον Σίβα - Τάιλερ Κάβανο, δύο σημαντικούς τους αθλητές, έρχεται στην Ελλάδα η Άλμπα Βερολίνου για το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Η 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20 πλησιάζει, μαζί πλησιάζει και η αποστολή της Άλμπα Βερολίνου που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/11 στις 21:00). Η ομάδα του Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες δεν θα έρθει στην Ελλάδα με πλήρες ρόστερ, καθώς ο Ισπανός προπονητής θα στερηθεί δύο πολύ σημαντικούς αθλητές του

Συγκεκριμένα, ο Ρενέσες δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του πόιντ γκαρντ Πέιτον Σίβα (12.2 πόντοι, 1.7 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα ανά 25:21 σε επτά αγώνες) και του φόργουορντ Τάιλερ Κάβανο (8.7 πόντοι, 3.7 ριμπάουντ ανά 14:37), με αποτέλεσμα να καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει τις απουσίες τους. Ο πρώτος αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό που θα τον κρατήσει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης, ο δεύτερος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους του αστραγάλου του και θα χάσει έως και τρεις μήνες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ