EUROLEAGUE

Συγκίνησε ο Γκιλ: "Αυτό που έγινε με τον Χάνεϊκατ μας "χτύπησε" όλους"

Συγκίνησε ο Γκιλ: "Αυτό που έγινε με τον Χάνεϊκατ μας "χτύπησε" όλους"

Ο Άντονι Γκιλ έγραψε στο blog του στην EuroLeague ότι η αυτοκτονία του Χάνεϊκατ πλήγωσε τους πάντες στην Χίμκι και τους έφερε πιο κοντά, ενώ τόνισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να είναι κοντά στους συμπαίκτες του.

Το καλοκαίρι που πέρασε ο μπασκετικός - και όχι μόνο - κόσμος συγκλονίστηκε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Τάιλερ Χάνεϊκατ , με το επίσημο πόρισμα να κάνει λόγο για αυτοκτονία . Δύο μήνες αργότερα, οι πληγές που άφησε ο θάνατός του Αμερικανού φόργουορντ στους κοντινούς του ανθρώπους είναι ακόμα νωπές, κάτι που φάνηκε στο blog του Άντονι Γκιλ στην EuroLeague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν συγκάτοικος του Χάνεϊκατ την περσινή σεζόν, με τα λεγόμενά του σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του να συγκινούν, αφού γίνεται ξεκάθαρο ότι η αυτοκτονία του αποφοίτου του UCLA τον επηρέασε.

Συγκεκριμένα, ο Γκιλ γράφει για τον Χάνεϊκατ: " Βιώνουμε μία περίεργη κατάσταση στην Χίμκι λόγω αυτού που έγινε με τον Τάιλερ. Για εμένα, το σημαντικότερο είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε φέτος και εγώ να γίνω ο καλύτερος συμπαίκτης που μπορώ. Θέλω να έχω καλή σχέση με όλους και να σιγουρευτώ ότι εμπλέκομαι στις ζωές τους. Θέλω να ξέρουν ότι έχουν κάποιον στον οποίο μπορούν να πάνε να μιλήσουν αν χρειαστεί, σαν να είμαστε οικογένεια.

Αυτό που έγινε με τον Τάιλερ μας "χτύπησε" όλους και μας έφερε πιο κοντά. Καταλαβαίνουμε ότ αυτό είναι πάνω από το μπάσκετ. Είναι η ζωή. Πρέπει να είμαστε σαν οικογένεια. Κανείς δεν περίμενε να γίνει αυτό. Ήμουν ο συγκάτοικός του στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν είδα ποτέ κάτι ύποπτο. Είναι δύσκολο για κάποιους ανθρώπους να ζουν σε ξένες χώρες και κουλτούρες όταν δεν έχουν την ικανότητα να προσαρμοστούν σωστά. Νομίζω ότι όλα αυτά του πρόσθεσαν πίεση, δυστυχώς και κατέληξε να γίνει ό,τι έγινε. Ο Τάιλερ ήταν μεγάλο μέρος της ομάδας. Η ενέργειά του και ο χαρακτήρας του μας έφερε πολλά. Θα τον θυμόμαστε πάντα".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ