EUROLEAGUE

Σβεντ: "Μου λείπει το μπάσκετ, θα παίξω άλλα 5-6 χρόνια"

Σβεντ: "Μου λείπει το μπάσκετ, θα παίξω άλλα 5-6 χρόνια"

Ο Αλεξέι Σβεντ παραδέχθηκε ότι την περίοδο της καραντίνας του έχει λείψει το μπάσκετ, ενώ πρόσθεσε ότι σκοπεύει να βρίσκεται στα παρκέ για άλλα 5-6 χρόνια.

Ο Αλεξέι Σβεντ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της αγοράς, με το μάνατζέρ του να αναφέρει ότι έχει ήδη προτάσεις από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά και 3 ομάδες της EuroLeague. Προς το παρόν πάντως ο Σβεντ απλώς... κάθεται, όπως όλος ο κόσμος λόγω του κορονοϊού.

Ο 31χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη, όπου παραδέχθηκε ότι του λείπει το μπάσκετ, αλλά και ότι σκοπεύει να βρίσκεται για αρκετά ακόμα χρόνια στο παρκέ.

" Μου λείπει το μπάσκετ. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον κόσμο όμως, είναι καλύτερα να μένουμε σπίτι" δήλωσε αρχικά ο ηγέτης της Χίμκι, για να προσθέσει: " Η καραντίνα θα περάσει και όλοι θα επιστρέψουν στην κανονική ζωή, στην δουλειά τους. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να μην βγαίνουμε έξω για να μην αρρωστήσουμε".

Ο Σβεντ περιέγραψε στην συνέχεια την καθημερινότητά του, η οποία δεν διαφέρει και πολύ από αυτή των υπολοίπων: " Την περισσότερη ώρα κάθομαι σπίτι και ν αμην βγαίνω. Αυτό το ξεκίνησα από τότε που η VTB League και η EuroLeague ανακοίνωσαν την διακοπή. Και πριν την διακοπή πάντως δεν έβγαινα παρά μόνο για να πάω προπόνηση. Τώρα βγάζω τον σκύλο μου βόλτα ή πάω στο σούπερ μάρκετ που είναι κοντά στο σπίτι μου".

Κλείνοντας, ο Ρώσος γκαρντ τόνισε έπειτα από ερώτηση ότι θέλει να παίξει αρκετά ακόμα χρόνια μπάσκετ, δηλώνοντας: " Σίγουρα 5-6 χρόνια ακόμα θα ήθελα να βρίσκομαι στα παρκέ".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ