EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν θέλω γκρινιάζω για τη διαιτησία, το κάνουν άλλοι αυτό..."

Μπαρτζώκας: "Δεν θέλω γκρινιάζω για τη διαιτησία, το κάνουν άλλοι αυτό..."
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκτέλεσε διπλάσιες βολές από τη Χίμκι ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. "Σκόραραν μόνο από τη γραμμή στην τρίτη περίοδο", είπε χαρακτηριστικά.

Όποιος παρακολούθησε την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Χίμκι, σίγουρα έμεινε με ανοιχτό το στόμα στη διάρκεια της τρίτης περιόδου, καθώς οι γηπεδούχοι δεν πέτυχαν ούτε... μισό καλάθι και σκόραραν και τους 14 πόντους τους σε αυτό το διάστημα από τη γραμμή των βολών . Αυτό το γεγονός, ενόχλησε τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Γιώργο Μπαρτζώκα, που προσπάθησε να μην τα βάλει με τους διαιτητές μα δεν τα κατάφερε.

" Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη της. Ήμασταν ίσοι σε κάθε στατιστική κατηγορία, εκτός από εκείνη των βολών. Εκτέλεσαν τις διπλάσιες από εμάς κι αυτό μας δυσκόλεψε" υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και συνέχισε λέγοντας πως: " Στην τρίτη περίοδο έβαλαν 14 πόντους, όλους από τη γραμμή κι αυτή ήταν η διαφορά. Δεν θέλω να διαμαρτύρομαι για τους διαιτητές, πολλοί το κάνουν σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό είναι πρόβλημα. Πρέπει όμως να αναφέρω πως σε έναν τόσο κλειστό αγώνα, αυτή η διαφορά ήταν πολύ παράξενη. Ακόμη κι έτσι, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Χάσαμε μερικά εύκολα καλάθια σε κρίσιμες στιγμές. Αν είχαμε πάρει το προβάδισμα, θα βάζαμε περισσότερη πίεση στους αντιπάλους μας".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ