ΜΠΑΣΚΕΤ

Νταρουσάφακα: "Καλωσόρισες σπίτι Ντέιβιντ Μπλατ"

Νταρουσάφακα: "Καλωσόρισες σπίτι Ντέιβιντ Μπλατ"
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στην Τουρκία για την 15η αγωνιστική της EuroLeague (27/12, 19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr), με την τουρκική ομάδα να έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο βίντεο για το καλωσόρισμα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει συνδέσει το όνομά του με την Νταρουσάφακα όσο κανείς άλλος προπονητής στη σύντομη ιστορία του συλλόγου. Η τουρκική ομάδα δεν έχει ξεχάσει τον κομβικό ρόλο που έπαιξε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων στις επιτυχίες των δύο προηγούμενων σεζόν, γεγονός που απέδειξε στην πράξη.

Έτσι, η Νταρουσάφακα δημιούργησε ένα ξεχωριστό βίντεο για την επιστροφή του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή στην πόλη και στο γήπεδο που έζησε και προπόνησε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Το βίντεο είναι άκρως συγκινητικό, κυρίως για τους φίλους της τουρκικής ομάδας που είχαν συνδεθεί συναισθηματικά μαζί του.

Στο σχετικό tweet που έκανε η Νταρουσάφακα για να υποδεχθεί τον Ντέιβιντ Μπλατ, περιλαμβάνεται και μία πρόταση που συνοψίζει την άψογη σχέση που διατηρούν οι δύο πλευρές. Χαρακτηριστικά, αναφέρει: " Καλωσόρισες σπίτι Ντέιβιντ Μπλατ, είναι ωραίο που σε βλέπουμε ξανά".

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν σήμερα το απόγευμα (27/12, 19:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) την Νταρουσάφακα στην Τουρκία για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, φιλοδοξώντας να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ