EUROBASKET

Βλασσόπουλος: "Αδικαιολόγητος εκνευρισμός, απαράδεκτες αντιδράσεις"

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Κ18 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Κ18 / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προβληματισμένος από τη συμπεριφορά των αθλητών της Εθνικής Εφήβων, ο Γιώργος Βλασσόπουλος εξήγησε πως χρειάζεται σκληρή δουλειά από εκείνους σε καθημερινή βάση.

Πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του δήλωσε ο Γιώργος Βλασσόπουλος λίγα λεπτά μετά από το φινάλε του μικρού τελικού του EuroBasket U18 που βρήκε την Ελλάδα ηττημένη ( 57-81 ) από την ανώτερη Σλοβενία που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή:

" Τα παιδιά ήταν κουρασμένα σωματικά και πνευματικά. Είχαμε άγχος και παρουσιάσαμε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό, με κάποιες απαράδεκτες αντιδράσεις. Είναι κρίμα, γιατί βγάλαμε μια εικόνα που δεν μας άρμοζε και δεν είχαμε δείξει ως τώρα στη διοργάνωση. Υπήρχε μια αναστάτωση χωρίς λόγο, από το παρκέ μέχρι και τον πάγκο, κάτι που δεν βοήθησε καθόλου την προσπάθειά μας. Αυτό είναι και ένα μάθημα για όλα τα παιδιά, γιατί τίποτα δεν κερδίζεται τυχαία. Τα παιδιά κέρδισαν απίστευτες εμπειρίες, γιατί και το σημερινό ήταν ένα μεγάλο μάθημα. Κρατάμε αυτό και τη σχέση με τον κόσμο. Το μετάλλιο θα ήταν ένα κερασάκι, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά είναι να μπαίνουν στο γήπεδο και να δουλεύουν σαν να ήταν η πρώτη τους μέρα, γιατί δεν έχουν κερδίσει ακόμη τίποτα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ