EUROBASKET

Ο Σλούκας "απασφάλισε" την πιο κρίσιμη στιγμή!

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν είχε βάλει ποτέ περισσότερα από τέσσερα τρίποντα. Στο πιο κρίσιμο βράδυ της Εθνικής Ελλάδας, ο Κώστας Σλούκας τα έβαλε μαζεμένα στην εμφάνιση της καριέρας του.

Το ρεκόρ του στη EuroLeague ήταν 24 πόντοι. Το ρεκόρ του με τη φανέλα της Εθνικής ήταν 18 πόντοι. Εκτός αυτού, δεν είχε ευστοχήσει ποτέ σε περισσότερα από τέσσερα τρίποντα. Ε, απέναντι στην Πολωνία, ο Κώστας Σλούκας "απασφάλισε", "ξεμπούκωσε", βρήκε το χέρι του, πείτε το όπως θέλετε. Δεν είναι μόνο το απόλυτο ρεκόρ καριέρας που έκανε με τους 26 πόντους που πέτυχε , αλλά και τα πέντε εύστοχα τρίποντα που αποτελούν επίσης κορυφαία επίδοση της καριέρας του.

Αν και στα φιλικά προετοιμασίας είχε μόλις 6/28 σουτ πίσω από τη γραμμή των 6μ.75, ο Σλούκας δεν το έβαλε κάτω, δεν απογοητεύθηκε. Ήξερε ότι έχει δουλέψει αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού του, είναι άνθρωπος που πιστεύει στις δυνάμεις του και σε μια βραδιά που όλα ισορροπούσαν σε ένα τεντωμένο σχοινί, βγήκε μπροστά, ζήτησε τη μπάλα, την πήρε, την έβαλε οκτώ φορές στο καλάθι των Πολωνών και μετά το τέλος της αναμέτρησης κρατούσε το κεφάλι χαμηλά εν όψει της συνέχειας στο Eurobasket 2017.

Απέναντι στους Πολωνούς είχε 5/6 τρίποντα. Στο τουρνουά έχει 11/19 (58%).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ