Με Βαλαντσιούνας η προεπιλογή της Λιθουανίας

Με το όνομα του Γιόνας Βαλαντσιούνας να ξεχωρίζει, η Λιθουανία ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ. Εκτός οι Σεϊμπούτις, Καβαλιάουσκας, Γιανκούνας.

Μία-μία οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο προσεχές Ευρωμπάσκετ ανακοινώνουν τους παίκτες της προεπιλογής, από τους οποίους θα προκύψει η τελική 12αδα. Τελευταία, μέχρι την επόμενη, που το έκανε ήταν η Λιθουανία.

Οι Λιθουανοί θα λοιπόν θα ξεκινήσουν με 18 παίκτες την προετοιμασία τους και όλους τους ΝΒΑερς τους (Γιόνας Βαλαντσιόυνας, Ντομάντας Σαμπόνις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Ντομάντας Μοτιεγούνας). Δεν θα έχουν όμως για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια τον Παούλιους Γιανκούνας - που ανακοίνωσε ότι θα ξεκουραστεί το φετινό καλοκαίρι - αλλά και τους Ρενάλντας Σεϊμπούτις και Αντάνας Καβαλιάουσκας, οι οποίοι φαίνεται ότι θα δώσουν την σκυτάλη σε νεότερους παίκτες.

Αναλυτικά οι παίκτες της προεπιλογής της Λιθουανίας: 

Γκαρντ: Μάντας Καλνιέτις, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Λούκας Λεκαβίτσιους, Ρόκας Γκεντράιτις, Μιντάουγκας Γκιρτζιούνας, Αρτούρας Μιλάκνις, Άντας Γιουσκεβίτσιους

Φόργουορντ: Γιόνας Μασιούλις, Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Ντομάντας Σαμπόνις, Εντγκάρας Ουλανόβας, Ντεϊβίντας Γκαΐλιους, Μάριους Γκριγκόνις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Μαρτίνας Σάγιους

Σέντερ: Γιόνας Βαλαντσιούνας, Αρτούρας Γκουντάιτις, Εβάλντας Κάιρις

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS