EUROBASKET

EuroBasket U20: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

EuroBasket U20: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία και το Ισραήλ είναι οι τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια στο EuroBasket U20 του Τελ Αβίβ. Τρομερή μάχη για την παραμονή ανάμεσα σε Ιταλία και Σερβία, που ξεκίνησαν με στόχο το μετάλλιο και μία εκ των δύο θα καταλήξει στη Β' Κατηγορία.

Τα φαβορί έκαναν το καθήκον τους στη διάρκεια των προημιτελικών του EuroBasket U20 και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους "4" της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ. Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία και το Ισραήλ πήραν την πρόκριση για την τετράδα, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τα μετάλλια.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά στους αγώνες κατάταξης, η Ιταλία έπεσε θύμα έκπληξης απέναντι στην Σλοβενία ( επόμενη αντίπαλος της Ελλάδας ) κι έτσι θα πρέπει να παλέψει για την παραμονή κόντρα στη Σερβία. Η "σκουάντρα ατζούρα" και οι "όρλοβι" ξεκίνησαν τη διοργάνωση με στόχο ένα μετάλλιο, αλλά πλέον θα μονομαχήσουν το Σάββατο (20/7), γνωρίζοντας ότι ο ηττημένος θα βρίσκεται στη Β' Κατηγορία το επόμενο καλοκαίρι.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών

Γαλλία - Κροατία 71-63

Ισραήλ - Λιθουανία 94-78

Τουρκία - Ισπανία 69-70

Μεγάλη Βρετανία - Γερμανία 56-81

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (20/7)

Γαλλία - Ισραήλ

Ισπανία - Γερμανία

Τα αποτελέσματα των αγώνων κατάταξης

Ουκρανία - Πολωνία 76-71

Σερβία - Ελλάδα 72-78

Ιταλία - Σλοβενία 64-74

Μαυροβούνιο - Λετονία 79-62

Τα ζευγάρια των αγώνων κατάταξης (20/7)

Πολωνία - Λετονία*

Ιταλία - Σερβία*

Ουκρανία - Μαυροβούνιο

Σλοβενία - Ελλάδα

* Οι ηττημένοι των αγώνων υποβιβάζονται στη Β' Κατηγορία, ενώ οι νικητές θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή (21/7) για να εξασφαλίσουν την παραμονή

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ