ΜΠΑΣΚΕΤ

O Παπαδάκης πήρε τον διαγωνισμό τριπόντων στο GalisBasketball 3on3

O Παπαδάκης πήρε τον διαγωνισμό τριπόντων στο GalisBasketball 3on3

Ενα παιδί της Ρόδου, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, πήρε τον διαγωνισμό τριπόντων στο Galis Basketball 3on3. Ο παίκτης του Κολοσσού νίκησε τον Γιάννη Αγραβάνη και την Εβίνα Μάλτση (VIDEO).

Στο... γήπεδό του! Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο νεαρός γκαρντ του Κολοσσού, ήταν ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων στο GalisBasketball 3on3 που διοργανώθηκε στη Ρόδο. Ο Παπαδάκης έκανε φοβερό πρώτο γύρο και στον τελικό έβαλε τη δίχρωμη μπάλα του τελευταίου σουτ για να ρίξει στο καναβάτσο τον Γιάννη Αγραβάνη που είχε κάνει αρκετά καλή προσπάθεια σε ένα γήπεδο με ελαφρύ αέρα.

Πρώτος σούταρε ο Δημήτρης Αγραβάνης που σκόραρε μόλις 5 πόντους, για να τον ακολουθήσουν ο Γιάννης Αγραβάνης με 6 πόντους, η Εβίνα Μάλτση με 6 πόντους, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 13 πόντους, ο Μιχάλης Κακιούζης με 3 πόντους. Στον τελικό πήγαν ο Γιάννης Αγραβάνης που πέτυχε 11 πόντους με ένα εντυπωσιακό διάστημα στο δεύτερο και το τρίτο σταντ, η Εβίνα Μάλτση που σκόραρε 9 πόντους και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που βρίσκοντας στόχο στο τελευταίο του σουτ έφτασε τους 12 πόντους για να πάρει τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ