ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυγενάκης: "Οι τρεις όροι για να αλλάξει άμεσα η προβληματική εικόνα του μπάσκετ"

Αυγενάκης: "Οι τρεις όροι για να αλλάξει άμεσα η προβληματική εικόνα του μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθάρισε με post του στο twitter ότι στην συνάντησή του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έθεσε τρεις όρους/προϋποθέσεις προκειμένου να αλλάξει η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στην χώρα.

Μία ημέρα μετά την συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο για την εικόνα του ελληνικού μπάσκετ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Με τους δύο άνδρες να συμφωνούν ότι χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί η εικόνα και να αναφέρονται ξεχωριστά και στο θέμα του Ολυμπιακού και τον υποβιβασμό του στην Α2, ο Λευτέρης Αυγενάκης διευκρίνισε μέσω ενός post του στο twitter ότι έθεσε τρεις όρους/προϋποθέσεις προκειμένου αυτή η βελτίωση να γίνει ομαλά.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έγραψε: " Χθες, επεσήμανα στον κ. Βασιλακόπουλο ότι πρέπει ν' αλλάξει, άμεσα, η προβληματική εικόνα του μπάσκετ στη χώρα. Με νόμιμο τρόπο, απόλυτη διαφάνεια και έξωθεν καλή μαρτυρία, προς την κοινωνία που παρακολουθεί. Επαναλαμβάνω τους τρεις όρους/προϋποθέσεις για όσους τυχόν δεν πρόσεξαν".

Δείτε το σχετικό post:

Αυγενάκης: "Οι τρεις όροι για να αλλάξει άμεσα η προβληματική εικόνα του μπάσκετ"

Την ίδια στιγμή, αξίζει να αναφερθεί ότι πηγές από τη ΓΓΑ διαψεύδουν ότι επίκειται άμεσα συνάντηση του Λευτέρη Aυγενάκη με τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Υπάρχουν, άλλωστε, ήδη προγραμματισμένες συναντήσεις (και θα προγραμματιστούν κι άλλες τις αμέσως προσεχείς ημέρες) με θεσμικούς φορείς, όλων των αθλημάτων. Οταν θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος, θα ακολουθήσει επόμενος, με ιδιοκτήτες ΠΑΕ και ΚΑΕ, ώστε ο Υφυπουργός να σχηματίσει πλήρη άποψη για τα ζητήματα, τα προβλήματα και τις θέσεις των εμπλεκομένων στον αθλητισμό της χώρας.

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ