ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΟΔΚΕ απάντησε στον Βασιλειάδη

Η ΟΔΚΕ απάντησε στον Βασιλειάδη

Η ΟΔΚΕ πήρε θέση για την δήλωση του Γιώργου Βασιλειάδη τονίζοντας πως η ελληνική διαιτησία όχι μόνο δεν διανύει περίοδο κρίσης, αλλά και πως παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο παγκοσμίως.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας απάντησε στους ισχυρισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη σηκώνοντας ασπίδα προστασίας στους Έλληνες διαιτητές.

Η ΟΔΚΕ σημείωσε το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας, ενώ παράλληλα και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι ρέφερι "επιβάλλεται να τυγχάνουν της προστασίας" του Υφυπουργού Αθλητισμού και να μην "αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων".

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ αναφέρει:

"Αξιότιμε Κε. Υπουργέ,

Σας δηλώνουμε ότι η Ελληνική Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης, η οποία δεν τυγχάνει επιχορήγησης από το υπουργείο σας, παραμένει στα υψηλότερα κλιμάκια διαιτησίας παγκοσμίως.

Η δήλωση σας ότι η Διαιτησία Καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα διανύει περίοδο κρίσης, είναι άκρως λανθασμένη και απόλυτα ατυχής.

Σε καμία περίπτωση οι Έλληνες Διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν τα εξιλαστήρια θύματα πολιτικών και σωματειακών θεμάτων και δεν πρέπει να ποδηγετούνται.

Αντί αυτού, οι Έλληνες Διαιτητές επιβάλλεται να τυγχάνουν της προστασίας σας με αποκλειστικό στόχο την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των πρωταθλημάτων".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ