ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας: "Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με όσους θέλουν να πάμε το μπάσκετ ξανά μπροστά"

EUROLEAGUE WOMEN / ΟΣΦΠ - ΣΟΠΡΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE WOMEN / ΟΣΦΠ - ΣΟΠΡΟΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μήνυμα ότι είναι έτοιμος να ασχοληθεί διοικητικά με την επόμενη μερα του ελληνικού μπάσκετ έστειλε ο Παναγιώτης Φασούλας στην κοπή της πίττας της ΕΣΚΑΝΑ.

Την πρόθεσή του να συνδράμει στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ εξέφρασε με κάθε επισημότητα ο Παναγιώτης Φασούλας. Στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΚΑΝΑ, η "αράχνη" πήρε τον λόγο κι αναφέρθηκε σε όσα φέρνει το νέο έτος στον ελληνικό αθλητισμό, τονίζοντας πως είναι -κι αυτός από την πλευρά του- έτοιμος να συμπορευτεί με όσους "θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά".

Με άλλα λόγια, έδειξε την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας, που έχει εκλογες μέσα στο 2020.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας:

"Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης κι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, χωρίς να αποκλείονται ούτε οι μεν ούτε οι δε, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των ταλέντων και θα ξαναφέρουν το ελληνικό μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Στην κορυφή των επιτυχιών. Το νέο αυτό ξεκίνημα μπορεί να έρθει μόνο συλλογικά και μόνο αν σταματήσουμε να έχουμε προσωπικές, σωματειακές και πολιτικές αντιδικίες. Σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινάει το 2020 θα ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, με όλους αυτούς που θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά και να επανασυνδέσουμε τη διοίκηση του μπάσκετ με κάθε σωματείο σε όλη την Ελλάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ