Ενθουσιασμός από το επιτυχημένο 5° Basketball Camp Pramnos Bogrinho

Πλήθος προσωπικοτήτων από το ελληνικό μπάσκετ βρέθηκε στο 5ο Basketball Camp Pramnos Bogrinho που ολοκληρώθηκε στην Ικαρία, διδάσκοντας νεαρούς αθλητές τις αξίες και τα μυστικά του αθλήματος.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας το 5ο Basketball Camp by Pramnos I.B.A. που φέρει τη σφραγίδα του Γιώργου Μπόγρη. Για πέμπτη διαδοχική χρονιά η οργάνωση κέρδισε κολακευτικά σχόλια, αυτή τη φορά βέβαια αφού τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θέσπισαν η γενική γραμματεία αθλητισμού και το Υπουργείο Υγείας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Περισσότερα από 90 παιδιά από 7 έως 18 ετών γυμνάστηκαν και διδάχθηκαν από έμπειρους προπονητές, ενώ ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και δέχθηκαν συμβουλές από ειδικούς του χώρου της ψυχολογίας, της διατροφολογίας και των πρώτων βοηθειών.

Οι νεαροί αθλητές συνάντησαν εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη και τους Βασίλη Γεραγωτέλλη (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Ιωάννη Παπαπέτρου (Παναθηναϊκός), Γιώργο Βόβορα (Παναθηναϊκός), Γιαννούλη Λαρεντζάκη (Ολυμπιακός), ενώ το camp υποστήριξαν πολλοί χορηγοί που έδωσαν χέρι βοηθείας μαζί με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.