ΠΣΑΚ

Η σπουδαία κίνηση του ΠΣΑΚ και η "εβδομάδα μνήμης"

Η σπουδαία κίνηση του ΠΣΑΚ και η "εβδομάδα μνήμης"

Ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει και φέτος την εβδομάδα μνήμης για τους αθλητές που έχασαν την ζωή τους στους αγωνιστικούς χώρους, στηρίζοντας την πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ.

Ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) έχει δείξει πολλές φορές το άλλο του πρόσωπο. Και αυτό έκανε και τώρα, ανακοινώνοντας ότι θα στηρίξει και φέτος την πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ για την εβδομάδα μνήμης για τους αθλητές που έχασαν την ζωή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Εβδομάδας μνήμης για τους αθλητές που έχασαν τη ζωή τους στους αγωνιστικούς χώρους είναι αυτή που διανύουμε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, στηρίζει και εφέτος την πρωτοβουλία ΠΡ.Ε.Π.Υ. (προαγωνιστικός έλεγχος πρόληψης υγείας) των Ο.Κ. Ελευσίνας και Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α, να διοργανώσουν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, έναν πρωινό περίπατο και το απόγευμα μια ενημέρωση για την υγεία των παιδιών-αθλητών.

Ο περίπατος-κάλεσμα υγείας στην Ελευσίνα, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. στην πλατεία Ηρώων και θα ολοκληρωθεί στο ίδιο μέρος.

Η ενημέρωση απο τους ειδικευμένους επιστήμονες, θα γίνει στις 6:00 μ.μ στο Στέκι Πολιτισμού Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α του Δήμου Ελευσίνας (Παγκάλου & Κίμωνος 11).

Οι εκδηλώσεις αυτές, γίνονται υπό την αιγίδα των ΚΕΔΕ και Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο.Κ. Ελευσίνας:

6976973492 - 6977621792 - 6943703013

Π.Α.Κ.Π.Π.Α:

2105565615"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24