ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο: Μαθαίνουν αντίπαλο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, στην 4η παράταση το Ανατόλια

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΨΥΧΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκλονιστικό ματς έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου το Ανατόλια της Β' Εθνικής λύγισε τον Κόροιβο της Α2 στην τέταρτη παράταση. Μεγάλη πρόκριση της Καβάλας επί του Ιπποκράτη Κω. Μαθαίνουν αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδας Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Λίγες μόλις μέρες μετά τη θριαμβευτική του πρόκριση επί του Ιωνικού Νικαίας στο κλειστό του "Πλάτωνα", ο Ιπποκράτης Κω δεν κατάφερε να κερδίσει άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ηττήθηκε στην Καβάλα (90-72), από την τοπική ομάδα που είχε συνεχώς το προβάδισμα, το διατήρησε χωρίς πρόβλημα και πάτησε στην τέταρτη περίοδο το γκάζι για να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Στην 5η αγωνιστική της Α' Φάσης προκρίθηκε και το Παγκράτι που "λύγισε" στο Μετς την αντίσταση του Φαίακα Κέρκυρας (88-75) και ζει ξανά όμορφες στιγμές. Επόμενος αντίπαλος το Ανατόλια, που χρειάστηκε τέσσερις (!!!) παρατάσεις, αλλά τελικά επικράτησε του Κοροίβου Αμαλιάδας με το χορταστικό 106-104. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων της Α2, τέλος, δυσκολεύθηκε αλλά πέρασε από τα Εξάρχεια (84-80), με τον Τρίτωνα να κερδίζει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα και την καλύτερη ομάδα να συνεχίζει στο θεσμό.

Στο μεταξύ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τις ομάδες που θα βρουν απέναντί τους την επόμενη Τετάρτη, όταν πέσουν στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας οι σύλλογοι της Α1. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας φυσικά, τον νικητή της αναμέτρησης Παγκράτι - Ανατόλια, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θα παίξουν επίσης μακριά από το γήπεδό τους με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων ή την Καβάλα που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό του Αιγάλεω.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Παγκράτι - Φαίακας Κέρκυρας 88-75 (Δερμιτζάκης 19, Ροδοστόγλου 15 (3) - Περούλης 30 (4), Πεταλωτής 8)

Ανατόλια - Κόροιβος Αμαλιάδας 106-104 (60-60 κ.α., 68-68 1η παράταση, 81-81 2η παράταση, 92-92 3η παράταση, 106-104 τελικό - Καραποστόλου 33 (1) - Λεϊμάνις 42 (2), Χείλαρης 28)

Καβάλα - Ιπποκράτης Κω 90-72 (Ερεβμπενάζιε 21 (2), Κουμλελής 17 (1) - Ασημακόπουλος 17)

Τρίτωνας - Διαγόρας Δρυοπιδέων 80-84

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΦΑΣΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 29/6

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Καβάλα

Παγκράτι - Ανατόλια

Β' ΦΑΣΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 3/10

Ρέθυμνο - Κύμη

Ολυμπιακός - Χολαργός

Παγκράτι ή Ανατόλια - Παναθηναϊκός

Προμηθέας Πάτρας - Άρης

Περιστέρι - Ήφαιστος Λήμνου

Κολοσσός Ρόδου - Λαύριο

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Διαγόρας Δρυοπιδέων ή Καβάλα - ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ