ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόμβα μεγατόνων από τον Ιπποκράτη Κω, απέκλεισε τον Ιωνικό στη Νίκαια!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πέτυχε ο Ιπποκράτης Κω, που νίκησε τον Ιωνικό στη Νίκαια και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μπορεί ο Ιωνικός να μοιάζει και φέτος με Dream Team, όμως το μεσημέρι του Σαββάτου (22/9) η ομάδα της Νίκαιας γνώρισε μια πραγματική ήττα-σοκ στο γήπεδό της από τον Ιπποκράτη Κω (81-82) και αποχαιρέτησε πρόωρα το Κύπελλο Ελλάδας, με τους Νησιώτες να συνεχίζουν και να προετοιμάζονται για την Καβάλα.

Η επιβλητική εμφάνιση και η πρόκριση επί της Δάφνης Δαφνίου δεν είχε ανάλογη συνέχεια, ο νεοφώτιστος στην Α2 Ιπποκράτης των "γερόλυκων" Ασημακόπουλου- Χαρίση είχε από νωρίς τον έλεγχο και το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος. Προηγήθηκε με εννέα (69-78), άντεξε την αντεπίθεση των γηπεδούχων που έκαναν σερί 7-0 στο φινάλε και πήρε την νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο χάρη σε μια άστοχη βολή του Νίκου Λιακόπουλου στα 2.7" που θα μπορούσε να στείλει στο ματς στην παράταση. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 20 πόντους ο Κανονίδης, 16 πρόσθεσα ο Σάφτεναρ και 12 ο Βασιλόπουλος, στους 25 σταμάτησε ο Χατζηνικόλας για τον Ιπποκράτη, με τον Ασημακόπουλο να μένει στους 7 και τον Χαρίση στους 11.

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων επικράτησε του Ηρακλή (96-86) σε ένα χορταστικό ματς και θα υποδεχθεί τον νικητή του ματς Τρίτωνας - Απόλλωνας Πάτρας (αν προκριθεί ο Τρίτωνας θα παίξει στο γήπεδό του ως ομάδα της Β' Εθνικής), ενώ η Καβάλα πέρασε από τη Βέροια και περιμένει τον Ιπποκράτη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ιωνικός Νικαίας - Ιπποκράτης Κω 81-82

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Ηρακλής 96-86

Φίλιππος Βέροιας - Καβάλα 68-75

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας - Καρδίτσα

17:00 Ανατόλια - Καστοριά

15:00 Φαίακας Κέρκυρας - Ερμής Αγιάς

18:00 Τρίτωνας - Απόλλωνας Πάτρας

17:00 Παγκράτι - Ψυχικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ