ΕΟΚ: "Συναποφασίστηκε ο τελικός να γίνει με παιδιά"

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αναφέροντας πως συναποφασίστηκε στις κερκίδες να υπάρχουν μαθητές και αθλητές ακαδημιών.

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα πάρουν από 30 προκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (17/2) και η ΕΟΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για όσα έγιναν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο αναφέροντας πως συναποφασίστηκε πως στις έξεδρες του γηπέδου ("Δύο Αοράκια") να βρίσκονται παιδιά.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αναφέρει:

"Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15)".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24