Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το video-σοκ από το Σπόρτιγκ - Προμηθέας

Το video-σοκ από το Σπόρτιγκ - Προμηθέας

Δείτε το συγκλονιστικό video με τον τραυματισμό του Γιάννη Ντιπ στον αγώνα Σπόρτιγκ - Προμηθέας, που προκλήθηκε από κάδο που του πέταξαν οι οπαδοί των γηπεδούχων. Δείτε επίσης την τελευταία φάση, με το Σπόρτιγκ, σε μία στιγμή πραγματικής αθλητικής παιδείας, να χαρίζει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Το σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στον αγώνα Σπόρτιγκ - Προμηθέας έχει συγκλονίσει το ελληνικό μπάσκετ.

Η στιγμή που οι οπαδοί των γηπεδούχων εκτοξεύουν έναν κάδο απορριμάτων στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ, παίκτη των φιλοξενούμενων, είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Αφού έμεινε για περίπου 30 λεπτά ακίνητος, ο πλέι μέικερ του Προμηθέα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη. Εν τω μεταξύ, το γήπεδο εκκενώθηκε και στην τελευταία επίθεση, με το σκορ στο 75-76, οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν να σκοράρουν ως ένδειξη συμπαράστασης στον τραυματισμένο αντίπαλό τους.

Μία κίνηση, που όπως τόνισε στο Sport24.gr ο αρχηγός του Σπόρτιγκ, Σεραφείμ Παπάνογλου, έγινε διότι " ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι και η υγεία είναι σημαντικότερη από το μπάσκετ ".

Δείτε το video της ντροπής...

...αλλά και εκείνο του απόλυτου fair play.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ