Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα Μελίσσια ο Δάγλας

Στα Μελίσσια ο Δάγλας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέκος Δάγλας είναι ο νέος προπονητής των Μελισσίων, μετά την αποχώρηση του Στέλιου Σταϊκόπουλου από τον πάγκο των "πορτοκαλί".

Ο Αλέκος Δάγλας είναι ο διάδοχος του Στέλιου Σταϊκόπουλου στον πάγκο των Μελισσίων. Οι "πορτοκαλί" ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος "είναι ιδανικός για να πάει στο επόμενο στάδιο το αγωνιστικό μοντέλων των Μελισσίων", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

"Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Αλέκο Δάγλα ο οποίος θα αναλάβει το τιμόνι της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας για τη νέα σεζόν, τη δεύτερη της παρουσίας της στη Γ' Εθνική. Η συνεργασία με έναν τεχνικό με την εμπειρία, τις επιτυχίες και τη γνώση του Α. Δάγλα είναι ιδιαίτερα τιμητική για τον σύλλογο μας, που είναι πάντα προσηλωμένος στο αναπτυξιακό κομμάτι του μπάσκετ. Είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι ο ιδανικός για να πάει στο επόμενο στάδιο το αγωνιστικό μοντέλο των Μελισσίων, που βασίζεται στην προώθηση στην πρώτη ομάδα παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου, σε συνδυασμό με την προσθήκη ταλαντούχων νεαρών παικτών που μπορούν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια".

"Στόχος ένα project που θα αντέξει στο χρόνο"

Γι αυτό το λόγο ευχαριστούμε τον κόουτς Δάγλα που πίστεψε στο μοντέλο αυτό και μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ΚΑΟΜ δήλωσε τα εξής: " Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμένα αυτή η συνεργασία με την ομάδα των Μελισσίων. Πρόκειται για έναν σύλλογο εξαιρετικά οργανωμένο και νοικοκυρεμένο που ξέρει να συνδυάζει ιδανικά τον πρωταθλητισμό με την ανάδειξη νέων αθλητών. Στην παρούσα φάση της καριέρας μου, αναζητούσα ένα project που θα στηρίζεται στη συνέπεια για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει τα φόντα να αντέξει στο χρόνο κι όχι ενός ευκαιριακού πρωταθλητισμού χωρίς μακροπρόθεσμους ουσιαστικούς στόχους. Στα Μελίσσια η δουλειά ξεκινάει από τη βάση, από τις ακαδημίες και γι αυτό χαίρομαι που θα βρίσκομαι σε αυτή τη… μπασκετική κυψέλη"!

Ο κόουτς Δάγλας θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΚΑΟΜ την Τετάρτη 30/5, ενώ θα ανακοινωθεί άμεσα και το όνομα του συνεργάτη του.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ