Κάκωση ο Μάντζαρης, παίζει με Γαλλία

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε στο δάκτυλο του αριστερού χεριού του και πήγε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη συνδεσμική κάκωση. Μίσσας: "Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: Σπύρος Καβαλιεράτος

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας στο Ελσίνκι, η οποία προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/9) κόντρα στην Γαλλία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε το δάκτυλο του, νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, χτύπησε το μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και ακολούθως κατευθύνθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΕΟΚ, η διάγνωση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη είναι η εξής: "Συνδεσμική κάκωση έδειξε η ακτινογραφία στο δάχτυλο του Βαγγέλη Μάντζαρη". Δεν πρόκειται λοιπόν για κάτι σοβαρό (υπήρχαν φόβοι για κάταγμα) και όπως σχολίασε ο Κώστας Μίσσας: "Δεν είναι σοβαρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του κόντρα στην Γαλλία".  Ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλλία έχοντας νάρθηκα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24