ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κλήθηκε ο Μαυροειδής στην Εθνική

Κλήθηκε ο Μαυροειδής στην Εθνική

Ο Ηλίας Ζούρος κάλεσε τον Δημήτρη Μαυροειδή για να καλύψει το κενό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Το απόγευμα στις 6μ.μ. θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. "Είμαι στρατιώτης της Εθνικής", δήλωσε στο Sport24.gr

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τον πάουερ φόργουορντ της Μπιλμπάο, Δημήτρη Μαυροειδή προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Εθνικής.

Ο άσος της Μπιλμπάο βρίσκεται ήδη καθ' οδόν και το απόγευμα της Τετάρτης (3/8, 6μ.μ.) θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μαυροειδής έχασε ολόκληρο το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής δεν αποτελεί μεγάλο πρόβλημα, καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα γυμναζόταν συστηματικά, ακολουθώντας πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Έτσι, λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι να αποκτήσει χημεία μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κάτι που θα γίνει άλλωστε μέσα από τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για την Εθνική ομάδα και ξεκινούν από την Παρασκευή.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον παίκτη και τον ρώτησε για τα πρώτα του συναισθήματα μετά το τηλεφώνημα του Ηλία Ζούρου και ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: "Είναι τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα και υποχρέωση για τον καθέναν. Και την τελευταία μέρα να με καλούσε εγώ θα πήγαινα.

Είμαι στρατιώτης της Εθνικής ομάδας έχω παίξει σε όλες τις ηλικίες (Παίδες, Έφηβοι, Μεσογειακή). Θέλω να βοηθήσω. Κι ακόμη κι αν ο προπονητής αποφασίσει να με κόψει την τελευταία στιγμή, δεν έχω πρόβλημα. Ασφαλώς όμως ο στόχος μου είναι να συμπεριληφθώ στην τελική 12άδα".

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΟΚ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ, με την εξής ανακοίνωση: "Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ηλίας Ζούρος, κάλεσε για να συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο παίκτης της Μπιλμπάο θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης και την Πέμπτη θα ακολουθήσει την ελληνική αποστολή στην Κύπρο, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά (5-7 Αυγούστου)".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ