ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αφιέρωση του MVP Ρογκαβόπουλου

Η αφιέρωση του MVP Ρογκαβόπουλου

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος έκανε θραύση στην 1η "στροφή" του Eurobasket U18, αφιέρωσε τη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Ιταλίας στον Τάσο Καματερό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα του Eurobasket U18, αλλά ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του εμφάνιση και αφιέρωσε την επιτυχία της "γαλανόλευκης" στον Τάσο Καματερό, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω στομαχικών διαταραχών.

"Η ομάδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη που της τονώνει το ηθικό και της δίνει σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια και την βαθμολογία του ομίλου, ενόψει των αγώνων χιαστί. Άγχος υπήρχε καθαρά δημιουργικό όμως, διότι όλα τα παιδιά ανυπομονούσαν να πατήσουν παρκέ και να αγωνιστούν", είπε αρχικά ο MVP της αναμέτρησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Οι Αρσενόπουλος, Σανδραμάνης, Καράμπελας και Καματερός ταλαιπωρήθηκαν από στομαχικές διαταραχές και ο τελευταίος μάλιστα έμεινε στο ξενοδοχείο. Ο 17χρονος γκαρντ φόργουορντ δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του: "Η θέληση να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη ήταν τόσο μεγάλη που ο Νίκος (Αρσενόπουλος) και ο Χρυσόστομος (Σανδραμάνης), αν και αδιάθετοι, αγωνίστηκαν στο 100% και ο Καράμπελας που είχε το ίδιο πρόβλημα δεν σταμάτησε ποτέ να φωνάζει από τον πάγκο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Τάσο Καματερό που εξαιτίας της αδιαθεσίας αυτής δεν ήταν σε θέση να μας ακολουθήσει σήμερα στο γήπεδο για το παιχνίδι και έμεινε στο ξενοδοχείο. Όλα αυτά μαζί κάνουν την νίκη πιο ιδιαίτερη, γιατί δείξαμε χαρακτήρα".

Τέλος, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Λετονία (29/7, 18:30) που ακολουθεί: "Θα είναι ακόμη δυσκολότερο το αυριανό παιχνίδι. Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία. Να μπούμε και να παλέψουμε! Ο στόχος μας είναι να παλεύουμε σε κάθε φάση και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Όσο παραμένουμε ενωμένοι, θα είμαστε πολύ δυνατοί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ