ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γερεουδάκης: "Η προσοχή μας στο ματς με την Βουλγαρία"

Γερεουδάκης: "Η προσοχή μας στο ματς με την Βουλγαρία"

Ο Γιάννης Γερεουδάκης εξήγησε πως η Εθνική Νεανίδων νίκησε το Ισραήλ κι έστρεψε την προσοχή τη "γαλανόλευκης" στο ματς με την Βουλγαρία (8/8, 14:30) για την τελευταία αγωνιστική της α' φάσης του Eurobasket U18 Β' Κατηγορίας.

Ο Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε για την σημαντική νίκη της Εθνικής Νεανίδων επί του Ισραήλ , αλλά φρόντισε να κρατήσει... προσγειωμένη την "γαλανόλευκη", η οποία στην 5η και τελευταία "στροφή" του Β' Ομίλου του Eurobasket U18 θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία (8/8, 14:30) .

"Ήταν ένα ντέρμπι με το Ισραήλ, όπως το περιμέναμε. Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ, καθώς και τα μακρινά σουτ του αντιπάλου. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο το Ισραήλ έπαιξε πολύ σκληρά. Θα μπορούσε το σκορ να είναι διαφορετικό, αν έβγαιναν κάποια δικά μας σουτ. Πλέον η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με τη Βουλγαρία, το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

Η Ασπασία Γασπαράτου από την πλευρά της πρόσθεσε: "Ήταν ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Στην αρχή μπήκαμε κάπως «μαγκωμένες». Τα παραπάνω επιθετικά ριμπάουντ μας βοήθησαν να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι με τη Βουλγαρία είναι επικίνδυνο. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την απόδοσή μας προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ