ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι νέες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες

Οι νέες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες
EUROKINISSI

Η ΧΑΝΘ κατέλαβε τελικά την θέση που άφησε κενή το Πευκοχώρι στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής. Στην Γ' Εθνική προβιβάστηκε η Μακαμπή.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των Τρικάλων ότι δεν θα κατεβάσουν ομάδα στην Α2 και τον προβιβασμό του Πευκοχωρίου , η Ελληνική Ομοσπονδία ανακοίνωσε και τις επόμενες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα στην Β' Εθνική, όπου τη θέση του Πευκοχωρίου κατέλαβε τελικά η ΧΑΝΘ, μετά την αρνητική απάντηση του Πολύγυρου.

Κάπως έτσι την θέση που άφησε κενή η ΧΑΝΘ στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής, θα πάρει με τη σειρά της η Μακαμπή, η οποία τερμάτισε 5η την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

" Μετά την άνοδο του ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου στην Α2 Κατηγορία Ανδρών (λόγω αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου Αίολος Τρικάλων) η ΧΑΝΘ προβιβάζεται στην Β΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (2ος όμιλος) αντί του ΑΟ Πολυγύρου που ενώ είχε σειρά προτεραιότητας απάντησε αρνητικά.

Ο ΓΣ Μακαμπή θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (4ος όμιλος) μετά την άνοδο της ΧΑΝΘ στη Β΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (2ος όμιλος)".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ