ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: "Ξεσπιτώνεται" και στην Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός: "Ξεσπιτώνεται" και στην Α1 Γυναικών

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου, καθώς θα... ξεσπιτωθεί και στο ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις της στα προκριματικά και στην φάση των Ομίλων της EuroLeague έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το ΣΕΦ και το "Τ. Καμπούρης" στην Χαλκίδα, καθώς το κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας δεν μπορούσε να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες. Πρόβλημα, όμως, προέκυψε και για την αναμέτρηση με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών .

Ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τελικά ως έδρα το παλαιό κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου, ενώ και το τζάμπολ της αναμέτρησης από τις 15:00 της Κυριακής (11/11) μεταφέρθηκε στις 12:30.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών στις 11/11/2018 αντί ώρας 15.00 και του ΔΑΚ Γλυφάδας, θα διεξαχθεί ώρα 12.30 και στο ΠΑΛΑΙΟ κλειστό γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου.".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ