Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός: Κρούση στην Άλμπα Τόρενς!

Ολυμπιακός: Κρούση στην Άλμπα Τόρενς!
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του, αφού έκανε κρούση στην Ισπανίδα Άλμπα Τόρενς!

Ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη ενόψει της σεζόν 2019/20, στοχεύοντας σε μεγάλα ονόματα του γυναικείου μπάσκετ. Η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό έρχεται από το τελευταίο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο: Άλμπα Τορενς (30 χρονών, 1.91 μέτρα)!

Η Τόρενς είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες στην Ευρώπη και την τελευταία 5ετία αγωνίζεται στην πανίσχυρη Εκατερίνενμπουργκ, με την οποία έχει κατακτήσει τρεις φορές την EuroLeague (με τελευταία την σεζόν 2018/19), ενώ έχει κατακτήσει το σχετικό τρόπαιο άλλες δύο φορές (2011 και 2014) με την φανέλα της Γαλατάσαραϊ!

Η περίπτωση της Τόρενς είναι βέβαια εξαιρετικά δύσκολη. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ολυμπιακός έκανε κρούση δείχνει αν μη τι άλλο το πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη. Αν καταφέρει να πείσει την Ισπανίδα να έρθει στον Πειραιά, τότε θα έχει ολοκληρώσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του. Παράλληλα βέβαια θα αυξήσει και τις πιθανότητές του να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονπελιέ, με την οποία κληρώθηκε στα προκριματικά της EuroLeague Γυναικών, και να αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν στην φάση των ομίλων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων της Τζέσικα Τόμας, της Πηνελόπης Παυλοπούλου, της Αννάς Νίκης Σταμολάμπρου, της Κατερίνας Σωτηρίου, της Αφροδίτης Κοσμά, της Εβίνας Σταμάτη, της Άννας Σπυριδοπούλου, της Αγγελικής Νικολοπούλου και της Μαρίας Αυτζή , καθώς και την απόκτηση της Βασιλικής Λουκά, της Μπασάρα Ντέιβιςκαι της Άννα Γιουρτσένκοβα.

AP Photo/Eric Gay

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ