Ο Ολυμπιακός στήριξε τον σύλλογο "Φλόγα"

Ο Ολυμπιακός στήριξε με την παρουσία του τον σύλλογο "ΦΛΟΓΑ", τιμώντας την μνήμη της πρώην αθλήτριας, Κικής Αντωνίου, που "έφυγε" από την ζωή. Τσιλιγκίρη: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε".

Πραγματοποίηθηκε στο κατάμεστο Κλειστό Γήπεδο Ηλιούπολης το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού και του Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Ο Ολυμπιακός στήριξε με την παρουσία του τη "ΦΛΟΓΑ" Σύλλογο Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, τιμώντας παράλληλα την μνήμη της πρώην αθλήτριας της Ηλιούπολης Κικής Αντωνίου που "έφυγε" από την ζωή δίνοντας τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Στη διάρκεια του αγώνα διατέθηκε το βιβλίο "Ο Καρκινόδρακος" του Χρήστου Σίνη απο τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Αρκετός κόσμος αγόρασε το συγκεκριμένο βιβλίο και τα έσοδα του ενίσχυσαν το ίδρυμα "ΦΛΟΓΑ".

Η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη μετά την ολοκλήρωση του φιλικού δήλωσε: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε σήμερα στο ξεχωριστό αυτό φιλικό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συμβάλαμε στην προσπάθεια ενίσχυσης του ιδρύματος "ΦΛΟΓΑ", τιμώντας παράλληλα την μνήμη μιας αθλήτριας που έφυγε δίνοντας την δική της μάχη με την επάρατη νόσο. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ για να βοηθήσει και στο μέλλον σε παρόμοιες και τόσο όμορφες ενέργειες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24