STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τσιάρας: "Ευλογία τα δύο ματς την εβδομάδα"

Τσιάρας: "Ευλογία τα δύο ματς την εβδομάδα"

Τα Τρίκαλα φιλοξενούν την Κηφισιά και ο Γιώργος Τσιάρας αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ματς, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί κι ένα απόσπασμα για την 28η Οκτωβρίου που πέρασε

Με στόχο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους τα Τρίκαλα φιλοξενούν αύριο (31/10) την Κηφισιά με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική ώθηση. Διαβάστε τις σκέψεις των Γιώργου Τσιάρα και Δημήτρη Μαυροειδή για το παιχνίδι στο esake.gr.

Το blog του Γιώργου Τσιάρα

"Μετά από μια μέτρια εμφάνισή μας στο τελευταίο παιχνίδι,ήρθε κ η πρώτη μας ήττα. Έτσι αναπόφευκτα η βδομάδα που πέρασε είχε πολύ δουλειά πάνω στα λάθη μας, αρκετό βίντεο και επίσης πολύ τροφή για σκέψη.

Έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας το Σάββατο με την Κηφισιά, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε όλα αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη!

Μιλώντας τώρα για "προετοιμασία παιχνιδιού μιας εβδομάδας" θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας πόσο μεγάλη χαρά και ευλογία είναι για έναν παίκτη να παίζει δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα. Σίγουρα η κούραση είναι μεγαλύτερη αν συνυπολογίσει κανείς τα ταξίδια, τις προπονήσεις και όλα αυτά που γίνονται πριν τα παιχνίδια. Από την άλλη όμως με τα συνεχόμενα παιχνίδια βρίσκεις αγωνιστικό ρυθμό, δένεσαι πιο πολύ σαν ομάδα και ξεχνάς τα συναισθήματα (χαρά στη νίκη-λύπη στην ήττα). Προσωπικά θα ήθελα πολύ να παίζω δυο παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.

Υ.Γ. : Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε είχαμε την εθνική μας εορτή και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα μικρό απόσπασμα από κάτι όμορφο που μου έστειλε ένας χαρισματικός άνθρωπος. "Το θάρρος, η πίστη, η αγάπη για πατρίδα θρησκεία οικογένεια που έδειξε ο Έλληνας το '40, ας είναι φάρος και οδηγός για όλους τους Έλληνες σήμερα. Ο Έλληνας έχει ιδανικά και όχι αδιέξοδα"!

To blog του Δημήτρη Μαυροειδή

Είχα πει ότι το ματς με το Λαύριο θα είναι δύσκολο ειδικά πνευματικά λόγω της νίκης επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία κι έτσι έγινε. Μπήκαμε χαλαρά χωρίς συγκέντρωση και αφήσαμε το Λαύριο να τρέξει. Σούταραν πολλά σουτ και τα έβαλαν και πήραν ψυχολογία με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να έχουμε φάει 50 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Βελτιωθήκαμε στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο αλλά τελικά το ματς κρίθηκε σε ένα αμφισβητούμενο καλάθι και ηττηθήκαμε. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το παιχνίδι να φτάσει εκεί αλλά δυστυχώς έγινε.

Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε τα λάθη μας ειδικά στο κομμάτι της άμυνας. Ευτυχώς, δεν είχαμε θέμα τραυματισμών και όλα κύλησαν ομαλά. Επίσης, δουλέψαμε στο κομμάτι της τακτικής και των συστημάτων. Αύριο παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και παίρνει ψυχολογία από τον κόσμο της. Στα Τρίκαλα αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και το ελεύθερο μπάσκετ με πολλά περιφερειακά σουτ. Πρέπει να καταφέρουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη. Στο σετ παιχνίδι και στο 5 εναντίον 5 αν είμαστε συγκεντρωμένοι νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ