STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει η αναβολή ή μη του ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη ξεκαθαρίζει η αναβολή ή μη του ντέρμπι

Την Τρίτη (12/3) δεν υπήρξε εξέλιξη σχετικά με τη διεξαγωγή ή την αναβολή του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Basket League και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (13/3).

Στον "αέρα" παραμένει το μέλλον του μπασκετικού ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και η Τετάρτη (13/3) είναι η καθοριστική ημέρα στην οποία θα αποφασιστεί η τύχη της αναμέτρησης.

Το διήμερο 12-13 Μαρτίου είναι κρίσιμο για την απόφαση της αναβολής ή μη της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Το παιχνίδι αρχικά είχε οριστεί για το απόγευμα της Κυριακής (17/3, 17:00), αλλά δύο ώρες μετά είναι η προγραμματισμένη η σέντρα στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την Super League. Η Αστυνομία έχει ζητήσει την αναβολή του ενός εκ των δύο αγώνων, αίτημα που δεν βρίσκει σύμφωνες τις διοργανώτριες αρχές.

Στη συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη (12/3)στη ΔΕΑΒ δεν σημειώθηκε, όπως αναμενόταν άλλωστε, κάποια εξέλιξη, ενώ την Τετάρτη (13/3) θα γίνει ευρύτερη συζήτηση στην οποία θα πάρουν μέρος εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΕΣΑΚΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ