STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: "Ντρέπονται να εμφανιστούν;"

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: "Ντρέπονται να εμφανιστούν;"

"Είναι οι μοναδικοί που δεν ήρθαν, ντρέπονται να εμφανιστούν" ήταν η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απουσία των αδελφών Αγγελόπουλων από το έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (VIDEO).

Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν πήγαν στον ΕΣΑΚΕ για το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ , το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε λίγες στιγμές πριν από την έναρξη της διαδικασίας να εκφράσει την ενόχλησή του για την απόφαση των διοικούντων την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

" Ηρθαμε σήμερα εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο, για όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν έρθει. Δηλαδή ντρέπονται να εμφανιστούν;" είπε το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να τον αποκαλέσει " κύριο Αγγελόπουλο" ο Δημήτρης Γουλιέλμος της ΚΑΕ Άρης και να απαντήσει ο Γιαννακόπουλος " δεν με λένε Αγγελόπουλο, σας παρακαλώ πάρα πολύ, δεν σας προσβάλλω".

Λίγα λεπτά πριν, ο διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε λέγοντας πως " σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία για να σώσουμε το μπάσκετ " και πλέον φαίνεται πως η κατάσταση είναι οριακή. Το Sport24.grβρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει τις εξελίξεις, σε ακόμα μία κρίσιμη μέρα για το μπάσκετ στην Ελλάδα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ