STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Στον Ερμή Αγιάς η wild card

Basket League: Στον Ερμή Αγιάς η wild card
EUROKINISSI

Ο Ερμής Αγιάς πήρε την wild card για την Basket League, όπου θα συμμετάσχει με την ονομασία "Λάρισα" και θα έχει προπονητή τον Βασίλη Φραγκιά.

Ο κύβος ερρίφθη. Η Λάρισα επιστρέφει στην Basket League ! Μέσω του Ερμή Αγιάς βεβαίως, καθώς αυτή ήταν η ομάδα που πήρε από την ΕΟΚ την wild card για την 14η θέση της Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2019/20, βάζοντας ξανά την Λάρισα στην πρώτη κατηγορία.

Με αυτό το όνομα, άλλωστε, θα συμμετάσχει ο Ερμής Αγιάς στην Basket League: Λάρισα. Σύντομα μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις προπονητή (Βασίλης Φραγκιάς) και παικτών, καθώς ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης και το επιτελείο του έχουν ήδη προχωρήσει την στελέχωση του ρόστερ, έχοντας προφορικές συμφωνίες με ξένους και Έλληνες αθλητές.

Η Λάρισα θα γίνει η πρώτη αμειγώς λαρισαϊκή ομάδα που θα συμμετάσχει στην Basket League μετά τον υποβιβασμό της Ολύμπιας τη σεζόν 2009/10. Πριν από δύο χρόνια, βέβαια, είχε συμμετάσχει και ο Φάρος Λάρισας, η ομάδα που προέκυψε από τη συγχώνευση του Φάρου Κερατσινίου με τον ΓΣ Λάρισας.

" Σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή και με ψήφους με 5-0 αποφάσισε στην Α1 Ανδρών να αγωνιστεί ο Ερμής Αγιάς ή μάλλον Λάρισα, αφού θα έχει έδρα την πόλη", είπε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων.

" Είναι μια ομάδα που καλύπτει μια τεράστια περιοχή. Είναι στο χέρι των ανθρώπων της να κατορθώσουν να συστρατευτούν και να παρουσιάσουν και αυτοί γήπεδα γεμάτα, χωρίς τα γνωστά γεγονότα που συμβαίνουν και είναι μακριά από το δικό μας άθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους και επίτευξη κάθε στόχου σας".

Το μήνυμα του Θοδωρή Ριζούλη για την άνοδο του Ερμή Αγιάς στην Basket League:

" Ο Ερμής Αγιας επίσημα στην basket league!!!ιστορικη μέρα για τον σύλλογο και για την πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ !! Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΟΚ Κύριο Γιώργο Βασιλακόπουλο καθώς και την επιτροπή που έλαβε την απόφαση για την εμπιστοσύνη που δείξανε στην πρόταση μας να αποκτήσει η Λαρισα μια ομάδα στην Α1 . Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ καθώς και τον Περιφεριάρχη Θεσσαλίας Κυριο Κώστα Αγοραστό για την υποστήριξη του στο όραμα μας .

Επίσης τον Δήμαρχο ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Καλογιάννη καθώς και τους βουλευτές του Νομου.
Τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ Κύριο Δημήτρη Ντούγκο καθώς και τα στελέχη της ομάδας Κυρίους Γιάννη Τζημα , Ευριπιδη Νικολακουλη , Άρη Αργυρουλη και Άρη Γκαμπετα .
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ΛΑΡΙΣΑΣ Κύριο Σωτήρη Γιανακοπουλο και τον δήμαρχο Αγιας Αντώνη Γκουνταρα.

Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα και την Πόλη αλλά από αύριο πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε ομαδικά ώστε να παρουσιάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της basket league .
Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις ψηλά αλλά να κρατηθείς στην κορυφή. Αυτό θα είναι και ο επόμενος μας στόχος!
".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ