STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Με στόχο το 63/63 ο Παναθηναϊκός!

Basket League: Με στόχο το 63/63 ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (28/1, 19:00) με σκοπό να σημειώσει την 63η συνεχόμενη νίκη του σε επίπεδο κανονικής περιόδου στην Basket League.

Ένα σερί που έχει φτάσει αισίως τους 62 αγώνες και διαρκεί συνολικά 832 ημέρες θα επιδιώξει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη (28/1, 19:00), στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 15η αγωνιστική της Basket League . Βλέπετε, η τελευταία φορά που οι "πράσινοι" ηττήθηκαν σε επίπεδο κανονικής περιόδου ήταν στις 17 Οκτωβρίου 2016, στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 88-63.

Έκτοτε ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους επόμενους 62 αγώνες που έδωσε και σήμερα φιλοδοξεί να τους κάνει 63, παραμένοντας φυσικά αήττητος και στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει απολογισμό 12-0. Συν τοις άλλοις, το "τριφύλλι" έχει και ρεκόρ 33-1 εντός έδρας κόντρα στον Άρη στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος και δεν έχει χάσει από τους "κίτρινους" εδώ και 22 χρόνια, από την σεζόν 1996/97!

Ο Άρης φυσικά δεν έχει ουσιαστικά τίποτα να χάσει. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κέρδισε τα παιχνίδια που "έπρεπε" να πάρει, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες (με Ήφαιστο, Λαύριο εντός έδρας και με Ρέθυμνο εκτός) και έχει ξεφύγει πια από τη ζώνη του υποβιβασμού με ρεκόρ 5-9.

Με ένα νέο πρόσωπο ενδέχεται να παραταχθεί απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Έιντριαν Πέιν αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Στεφάν Λάσμε. Αντιθέτως, ο Κιθ Λάνγκφορντ θα απουσιάσει εκ νέου, πέρα από τον Νίκο Παππά, που τέθηκε νοκ άουτ για την υπόλοιπη χρονιά. Ο Άρης, από την άλλη, ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Γκάρι Μπελ και Δημήτρη Βεργίνη.

ΟΑΚΑ 19:00 Παναθηναϊκός - Άρης (Ξενικάκης - Παντελίδης - Σκούτας)

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ