ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυλαία στην Basket League για Ολυμπιακό και Άρη

Αυλαία στην Basket League για Ολυμπιακό και Άρη

Ο Ολυμπιακός και ο Άρης ρίχνονται μία ημέρα αργότερα στη "μάχη" της Basket League, με τον πρώτο να υποδέχεται τον Χολαργό και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο. Ντέμπι στη Νέα Σμύρνη στο Πανιώνιος-Κύμη.

Basket League, 1η αγωνιστική, μέρος δεύτερο. Μετά τους 4 αγώνες της πρεμιέρας, σήμερα (7/10) έχουμε το "δεύτερο πιάτο" της πρώτης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται και αυτός με την σειρά του στη "μάχη", αφού υποδέχεται τον Χολαργό (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη του επί των νεοφώτιστων για το Κύπελλο Ελλάδος .

Ο αγώνας που ξεχωρίζει βέβαια στο πρόγραμμα της σημερινής ημέρας είναι αυτός ανάμεσα στο φιλόδοξο Λαύριο και τον Άρη, σε ένα ζευγάρι που πέρυσι πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις, αφού την περασμένη αγωνιστική περίοδο οι "κίτρινοι" είχαν κερδίσει μέσα στο Λαύριο χάρη σε τρίποντο του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

Στον τρίτο αγώνα της ημέρας, ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κύμη, σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, αφού μετά τις περιπέτειες που πέρασαν το καλοκαίρι οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να χτίσουν έναν ενδιαφέρον ρόστερ και θα προσπαθήσουν να τα βάλουν με την ανεβασμένη Κύμη, η οποία θέλει να δείξει ότι η περσινή σπουδαία πορεία της δεν ήταν ένα πυροτέχνημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Basket League

Ολυμπιακός - Χολαργός 17:00 (Cosmote Sport 4)

Λαύριο - Άρης 18:00 (ΕΡΤ 2)

Πανιώνιος - Κύμη 18:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ