STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλβέρτης: "Ουσιαστικά τώρα ξεκινάμε"

Αλβέρτης: "Ουσιαστικά τώρα ξεκινάμε"
INTIME SPORTS

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι είναι μία περίοδος που μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και η αρχή για να ανεβάσει ο Παναθηναϊκός στροφές!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το 82-67 επί του Απόλλωνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ο 40χρονος κόουτς επισήμανε επίσης πως θέλει να ανεβάσει η ομάδα του στροφές σταδιακά και να παρουσιάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη μέσα στο παρκέ.

"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τελείωσε ο πρώτος κύκλος των πλέι οφ. Ξεκινάει μια αγωνιστική δραστηριότητα με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο", σχολίασε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και συνέχισε:

"Είναι μια περίοδος που μπορούμε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε για τη συνέχεια. Ουσιαστικά εμείς τώρα ξεκινάμε. Θέλουμε να ανεβάσουμε στροφές και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του ο Βλαδίμιρος Γιάνκοβιτς υπογράμμισε: "Για εμάς η πρώτη φάση των πλέι οφ τελείωσε σήμερα. Θέλαμε να δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια απέναντι στην Πάτρα. Από εδώ και πέρα κοιτάζουμε μπροστά μας, την σειρά των παιχνιδιών με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την συνέχεια των πλέι οφ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας για την πολύ καλή πορεία που έκανε για άλλη μια χρονιά και της εύχομαι να ξανακάνει την ίδια καλή πορεία και του χρόνου".

Βετούλας: "Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν"

Πετυχημένη χαρακτήρισε τη σεζόν ο Νίκος Βετούλας ο οποίος υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα: "Θεωρώ ότι στο σημερινό παιχνίδι εμφανιστήκαμε πιο μαχητικοί. Προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους τύπου και την διοίκηση. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, που έκαναν την ομάδα καλύτερη. Σαν ομάδα και σαν πρόσωπα.

Αυτό που είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Όλοι σε αυτή τη σεζόν βγήκαμε δυνατότεροι. Θεωρώ ότι φετινή χρονιά ήταν πετυχημένη. Κρατήσαμε τα κεκτημένα και με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στη χρονιά είναι πετυχημένη. Δεν το λέω επειδή είμαι προπονητής και θέλω να πάρω την επιτυχία.

Παίζοντας πλέι οφ για δεύτερη χρονιά, με τα προβλήματα τραυματισμών, με τις αλλαγές παικτών και τον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα, υπήρξαν δυσκολίες μέχρι να βρει η ομάδα την ισορροπία της. Στο δεύτερο γύρο η ομάδα έκανε πέντε εκτός έδρας νίκες και έδειξε την αντίδρασή της και τι μπορεί να κάνει. Αξίζουν στην ομάδα συγχαρητήρια και ειδικά σε κάποια παιδιά που έχουμε συνεργαστεί 4-5 χρόνια και έχουν φέρει την ομάδα εδώ".

Τέλος, ο 16χρονος Σαράντος Μαστρογιαννόπουλος που πήρε χρόνο συμμετοχής και καταχειροκροτήθηκε σχολίασε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν και τον κόουτς Νίκο Βετούλα που με έβαλε στον αγώνα και έπαιξα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και αισθάνομαι ευλογημένος. Είναι ένα παιχνίδι που θα το θυμάμαι για πάντα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ