Πέτγουεϊ χωρίς μπουζούκια δεν γίνεται - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Πέτγουεϊ χωρίς μπουζούκια δεν γίνεται

Πέτγουεϊ χωρίς μπουζούκια δεν γίνεται

Το ότι λατρεύει τα μπουζούκια ο Μπρεντ Πέτγουεϊ το ξέραμε. Δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, το ότι κάθε άφιξή του στην Αθήνα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από μια "επίσκεψη" σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

Τον έχουμε δει να τραγουδάει λαϊκά άσματα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξέρουμε ότι με τα μπουζούκια έχει μια ιδιαίτερη σχέση από τότε που ήρθε στην χώρα μας, αν και προηγουμένως δεν γνώριζε καν την ύπαρξη αυτού του είδους την διασκέδαση.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ το παραδέχεται ανοιχτά. Δεν μπορεί να έρθει στην Αθήνα και να μην επισκεφτεί ένα νυχτερινό σχήμα. Είναι όρος απαράβατος, κάτι σαν... εθισμός του. Αυτή την φορά, πήγε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και το μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Instagram.

"Δεν θα μπορούσα να έρθω στην Αθήνα και να μην πάω στα μπουζούκια", έγραψε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος ήταν δίπλα στην πίστα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Αλίμονο...

I couldn't come to Athens and not go to bouzukia...

A photo posted by Brent Petway (@the_pet_way) on

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24