SPORTS & GOSSIP

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη καμαρώνει μέσα στο Τσέλσι – Γουότφορντ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη καμαρώνει μέσα στο Τσέλσι – Γουότφορντ
Άλκιστις Προτοψάλτη

Έχει τραγουδήσει πολλές φορές σε αίθουσες του Λονδίνου η σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι είναι και φίλη του ποδοσφαίρου. Το μάθαμε από το ποστάρισμά της στην ανάπαυλα του Τσέλσι – Γουότφορντ μέσα από το "Στάμφορντ Μπριτζ"!

Μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία στα πιο σημαντικά αρχαία θέατρα της Ελλάδας και τις δυο sold out συναυλίες στο Ηρώδειο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο ετοιμάζονται να συνεχίσουν την υπέροχη συνεργασία τους στο «Gazarte» κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου.

Μέχρι τότε, πάντως, - δεν γνωρίζουμε ποιος καλός άνεμος την ταξίδεψε μέχρι τον Λονδίνο - η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί και ποδόσφαιρο! Όχι ελληνικό βεβαίως!

« Ημίχρονο στο Chelsea – Watford. Πραγματικά απολαμβάνεις το παιχνίδι μέσα και έξω, όλα εξαιρετικά» έγραψε στο Instagram η υπέροχη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία δεν… τσιγγουνεύτηκε και τα hashtags: #chelsea#watford#london#football#live.

Δεν θέλησε να αποκαλύψει αν είναι και οπαδός της Τσέλσι, αν και το υποπτευόμαστε από τον σκούφο της. Αν μη τι άλλο, πάντως χόρτασε γκολ σήμερα. Hμίχρονο 1-1, τελικό 4-2! Η 63χρονη πρώην αθλήτρια στίβου προφανώς ήταν τόσο «γεμάτη» από την ατμόσφαιρα που βίωσε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» που θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους followers της στο Instagram.

Kαι… μπράβο της, λέμε εμείς, γιατί σπανίζουν πια οι άνθρωποι του ελληνικού πολιτισμού στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ