GAMES

Ταξίδεψε 3.000 μίλια για να δει την ομάδα του στο Football Manager

Ταξίδεψε 3.000 μίλια για να δει την ομάδα του στο Football Manager

Ο Quill Glaude είναι ο πιο φανατικός παίκτης του Football Manager 2017 και ταξίδεψε 3.000 μίλια για να δει την ομάδα που έχει στο παιχνίδι να αγωνίζεται.

Ο πιο φανατικός οπαδός του Football Manager 2017 αποδείχθηκε πως είναι ο Quill Glaude. Ο Καναδός είναι επαγγελματίας παίκτης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν είχε ασχοληθεί με το FM 2017.

Πάντως, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί εθισμένος στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς ταξίδεψε 3000 μίλια, ώστε να δει από κοντά την ομάδα που κοουτσάρει εικονικά. Ο λόγος για τη Έιρ Γιουνάιτεντ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας (σ.σ. βρίσκεται στην 9η και προτελευταία θέση με 19 βαθμούς).

Μάλιστα, ο Quill προχώρησε σε δηλώσεις για το συγκεκριμένο γεγονός: "Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Παίζω αρκετά online παιχνίδια στρατηγικής, αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το Football Manager. Πέρσι, κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αρκετοί Ευρωπαίοι ακόλουθοι με παρότρυναν να δοκιμάσω το παιχνίδι.

Αποφάσισα να γίνω προπονητής της Έιρ Γιουνάιτεντ, επειδή η συγκεκριμένη πόλη συνδέεται με τη γυναίκα μου. Σπούδαζε εκεί πριν από έξι χρόνια".

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ