VIRAL

VIDEO: "Έκλεψαν" μετάλλιο της Γαλλίας κατά την απονομή

VIDEO: "Έκλεψαν" μετάλλιο της Γαλλίας κατά την απονομή
AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Μία γυναίκα που βρισκόταν στους επίσημους κατά την απονομή των μεταλλίων φαίνεται να... κρύβει ένα από τα μετάλλια που προορίζονταν για τους Γάλλους νικητές.

Μία άκρως περίεργη σκηνή εκτυλίχθηκε κατά την απονομή των μεταλλίων του νικητή Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στους παίκτες και στους προπονητές της εθνικής Γαλλίας.

Η απονομή έγινε με τέσσερις κορυφαίους επίσημους στο βήμα, τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκραμπάρ - Κιτάροβιτς, και τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και υπό καταρρακτώδη βροχή.

Πίσω από αυτά τα τέσσερα σημαίνοντα πρόσωπα στέκονταν διάφοροι άλλοι βοηθοί, για να τους προμηθεύουν με μετάλλια, να δίνουν κατευθύνσεις ή, στην περίπτωση του Πούτιν, να τους κρατούν την ομπρέλα για να μην βρέχονται.

Μόνο που μία γυναίκα που βρισκόταν πίσω από τον Ρώσο πρόεδρο φαίνεται με μία πιο προσεκτική εξέταση του video της απονομής να βάζει στα κρυφά στην τσέπη της ένα από τα μετάλλια του νικητή.

Στο video δεν γίνεται σαφές αν πρόκειται για μετάλλιο που θα παρέδιδε μετά από μερικά δευτερόλεπτα για κάποια απονομή, για μετάλλιο που πιθανόν να περίσσεψε ή όντως για μετάλλιο που έκλεψε!

Μία εκδοχή θέλει τον ίδιο τον Πούτιν, πάντως, να της λέει να το κρατήσει.

Το επίμαχο περιστατικό

Photo credits: AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ