VIRAL

Survivorάκι στα Χανιά!

Survivorάκι στα Χανιά!

Την... κρητική έκδοση του "Survivor" παρουσιάζει στα Χανιά ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης.

Πολύ…. ιδρώτα έχυσαν γνωστοί Χανιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν τους αγώνες του "Survivor game" καθώς ήταν και οι πρώτοι που κλήθηκαν να δοκιμαστούν στον στίβο μάχης ο οποίος έχει δημιουργηθεί στον περιφραγμένο χώρο ξενοδοχείο της περιοχής.

Πάζλ, στόχος με επιλογή σφεντόνας ή μπαλάκι, δοκός ισορροπίας, έρπινγκ 4 μέτρα αλλά και κρίκοι, εμπόδια, πύργος βάρους, κρατούν την αδρεναλίνη ψηλά στους συμμετέχοντες.Σύνολο 12 δοκιμασίες σε 330 μέτρα στίβου μάχης.

Τα αγωνίσματα ήταν αρκετά απαιτητικά με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα πειράγματα και το χιούμορ από τους θεατές και τους φίλους που παρακολουθούσαν την προσπάθεια των γνωστών Χανιωτών. Η δική τους συμμετοχή ήταν συμβολική και για καλό σκοπό, την ενίσχυση του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου «Κυττάρο Χαλέπας».

Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη διεκδίκηση των επάθλων, πήραν σήμερα μια γεύση από τον στίβο μάχης και τη δυσκολία που αυτός έχει.Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αθλητής τρέχει μόνος ενάντια στο χρονόμετρο. Οι καλύτεροι χρόνοι των 4 ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, μπαίνουν στην λίστα με τα δώρα.

Τη δική του ξεχωριστή πινελιά έδωσε ο γνωστός παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης ο οποίος παρουσίαζε τον αγώνα.

Πηγή: FlashNews.gr

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ